Naše cesty se poprvé zkřížily na vzdělávací akci na eventu v HUB Brno, kde mě Petr upoutal svým projevem, charisma a schopností komunikovat. Uvědomila jsem si, že by mohl být přínosem pro rozvoj naší firmy. Spolupráce se primárně zaměřila na vylepšení obchodní komunikace. Petrův přístup a znalosti nás brzy inspirovaly k prohloubení naší spolupráce, která se postupně rozšířila i na oblast IT dovedností, úpravy fotografií a tvorbu videí, inovativní nápady pro marketingovou strategii a vývoj nových webových a e-shopových stránek.

Naše spolupráce s Petrem je mimořádně úspěšná. Jeho rychlost, ochota a inspirativní přístup překračují naše očekávání. Při řešení úkolů hledá nejen efektivní řešení, ale také usiluje o to, aby výsledek byl více než 100% splněním zadání.

Petr je osobou, kterou mohu doporučit bez váhání. Důvěra v jeho spolehlivost a schopnost nejen splnit úkol, ale i nalézt optimální řešení, je jedním z hlavních důvodů, proč si jeho práce tak ceníme. S Petrem můžete očekávat, že vaše projekty budou provedeny na nejvyšší možné úrovni, s ohledem na váš rozpočet a s kreativitou, která skutečně oživuje vaše nápady.